19:03 22.02.2022

Росія надасть військову допомогу ДНР і ЛНР

2 хв читати
Росія надасть військову допомогу ДНР і ЛНР

Президент РФ Володимир Путін заявляє, що Росія виконуватиме взяті на себе зобов'язання щодо військової допомоги т.зв. "ДНР" і "ЛНР".

"Оскільки там відбувається конфлікт, ми цим рішенням явно даємо зрозуміти, що ми, у разі потреби, маємо намір виконувати взяті на себе зобов'язання, надаватимемо цим республікам відповідну, зокрема й військову допомогу", - заявив Путін у вівторок журналістам.

Він також заявив, що російські війська необов'язково увійдуть до "ДНР" та "ЛНР" найближчим часом, а питання про дії збройних сил на їхніх територіях пов'язав із тим, як складеться ситуація "на землі".

"По-перше, я не сказав, що війська зараз прямо туди підуть після нашої з вами зустрічі тут. Перше. Друге: передбачати якусь конкретну канву можливих дій взагалі неможливо. Це залежить від конкретної ситуації, яка складається на місці, що називається, на землі", - сказав Путін журналістам у вівторок, відповідаючи на запитання, до яких кордонів дійдуть російські війська.

Путін стверджує, що визнання т.зв. "ДНР" та "ЛНР" Росією продиктовано тим, що Київ заявив про небажання виконувати мінські домовленості

"З Мінського комплексу заходів щодо врегулювання ситуації на південному сході України, так вони звучать, ми не просто займалися цим сім чи вісім років, а були авторами документів. І тому ми були зацікавлені у реалізації цього комплексу заходів", - заявив Путін.

За його словами, ці домовленості були реальним рухом для врегулювання мирними засобами.

Проте "мінські домовленості було вбито задовго до вчорашнього визнання" "ДНР/ЛНР", убито "не нами, не представниками цих республік, а чинною київською владою", заявив Путін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА