22:45 22.02.2022

В Україні запускають програму "економічного патріотизму" - Зеленський

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський анонсував запуск у країні програми "економічного патріотизму".

"Цільові програми підтримки окремих галузей. Зменшення податкового навантаження на бізнес та обмеження перевірок. Це стимули для залучення коштів населення в бізнес і банківську систему. Зниження ПДВ на бензин і дизель. Це дасть змогу знизити ціни на заправки. Наша мета - здобуття економічної незалежності. Особливо в енергетиці", - сказав він у відеозверненні у вівторок увечері.

За його словами, "зараз усім українським політикам час бути державними діячами. Відкинути свої амбіції заради нашої України".

"Перед записом цього відео я зустрівся з лідерами всіх парламентських фракцій і груп. Усі розуміють, що сьогодні в парламенті нам потрібна оборонна коаліція. Єдність, швидке та важливе рішення для економічної стійкості й обороноздатності нашої держави. Сьогодні всі політики та партії одного кольору – синьо-жовтого", - заявив він.

Завтра, за його словами, в нього буде зустріч із топ-50 великого бізнесу. "Всі вони мають залишитися в Україні. Їхні підприємства розташовані на українській землі, яку захищають наші військові. Отже, і бізнес повинен захищати нашу економіку, фінанси, створювати робочі місця. Піднімати та зміцнювати Україну. Разом. Кожен на своєму фронті", - сказав президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА