19:39 26.02.2022

Алієв та Ердоган запропонували організувати переговори з Росією, повідомив Зеленський

1 хв читати
Алієв та Ердоган запропонували організувати переговори з Росією, повідомив Зеленський

Президент Азербайджану Ільхам Алієв і президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган запропонували організувати переговори з РФ, повідомив глава Української держави Володимир Зеленський.

"Президенти Алієв та Ердоган запропонували організувати переговори з Росією. Це можна лише привітати", – заявив Зеленський у вечірньому відеозверненні щодо ситуації в країні.

Як повідомив прессекретар президента України Сергій Никифоров, українська та російська сторони перебувають у процесі консультацій про місце та час проведення переговорів щодо нейтрального статусу України та припинення бойових дій.

Раніше прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія готова відправити до Мінська на переговори з Україною свою делегацію на рівні представників міністерства оборони, міністерства закордонних справ та адміністрації президента.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА