17:39 28.02.2022

За добу західний кордон України перетинають майже 120 тис. осіб – Держприкордонслужба

1 хв читати
За добу західний кордон України перетинають майже 120 тис. осіб – Держприкордонслужба

Кордон України на західній ділянці за минулу добу перетнули понад 120 тис. осіб, повідомляє Державна прикордонна служба України.

"110 тисяч громадян оформлені прикордонниками на виїзд з України, з яких майже 90 тисяч українці. При цьому найбільший пасажиропотік відбувається на польській ділянці, минулої доби – 68 тисяч осіб", - зазначено в повідомленні в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що для якнайшвидшого оформлення громадян прикордонники разом із колегами суміжних країн докладають усіх можливих зусиль. Максимально спрощено прикордонне оформлення, насамперед жінкам і дітям, зокрема мінімізовано перелік документів, які необхідно мати із собою під час виїзду з країни.

Крім того, практично у всіх пунктах пропуску забезпечено оформлення пішоходів. На кордоні з Угорщиною додатково цілодобово запрацювали два пункти пропуску.

"Зазначимо, що не відповідає дійсності інформація про обмеження у виїзді за межі України іноземців. У той же час нагадаємо про обмеження виїзду чоловікам – громадянам України, віком від 18 до 60 років, на період дії правового режиму воєнного стану", - зазначили прикордонники.

Громадянам рекомендується, плануючи перетин кордону, заздалегідь обирати найменш завантажені пункти пропуску. Інформацію про завантаження пунктів пропуску публікують на сторінці Західного регіонального управління.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА