15:07 01.03.2022

У Дніпропетровській області всі дороги в проїзному стані - САД

1 хв читати

Уся дорожня інфраструктура Дніпропетровської області стабільно працює, російським окупантам не вдалося потрапити на територію області, повідомляє обласна Служба автомобільних доріг (САД) на своїй сторінці у Facebook.

"Станом на 1 березня усі дороги Дніпропетровської області в проїзному стані. Штучні споруди - мости та шляхопроводи, транспортні розв'язки - не зруйновані. Жодних обмежень руху державними дорогами Дніпропетровської області немає", - наголосили у відомстві.

У САД також нагадали, що в області діє комендантська година з 20:00 до 6:00, плануючи маршрут, варто розраховувати свій час.

"На державних дорогах триває перевірка документів. Під час пересування майте при собі паспорт, водійські посвідчення і документи на автомобіль, за наявності зброї - дозвільні документи. Будьте готові пред'явити документи правоохоронцям", - зазначається в повідомленні.

Якщо планується поїздка на далеку відстань або за межі області й потрібна інформація про стан доріг, треба звертатися до цілодобової диспетчерської служби.

Джерело: https://www.facebook.com/dnipro.ukravtodor/posts/317124873781674

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА