09:18 02.03.2022

Nemiroff відкликав ліцензію на виробництво алкоголю в Росії - гендиректор

2 хв читати

ТОВ "ЛВН Лімітед" (Вінниця), що виробляє лікеро-горілчані вироби (ЛВІ) під ТМ Nemiroff, 1 березня відкликало ліцензію на виробництво продукції під своєю торговельною маркою в Російській Федерації через її військову агресію в Україні, повідомила пресслужба компанії агенції "Інтерфакс-Україна".

"Через військову агресію Росії в Україні, яка розпочалася 24 лютого 2022 року, Nemiroff скасував ліцензію на виробництво продукції під своєю торговельною маркою в Росії. Відповідні юридичні документи були надіслані сьогодні", - цитує виробник свого гендиректора Юрія Сорочинського.

За даними компанії, Nemiroff у 2012 році заснував у Москві підконтрольне ТОВ "Немірофф Горілка Рус". Виробництво лікеро-горілчаних виробів було організовано на заводах "Башспірту", на білоруському заводі "Мінськ Кристал", а також на потужностях "Росспіртпрому".

"Nemiroff пишається бути українським. Ми засуджуємо військову агресію та замах на територіальну цілісність України. Об'єднуємося для захисту свободи незалежності України. Це наша земля, наші люди, наше майбутнє", – підсумував Сорочинський.

Nemiroff – один із найбільших виробників алкоголю. Має в своєму розпорядженні виробничі потужності в Немирові Вінницької області. Сумарна проектна потужність розливних ліній заводу становить 120 млн. літрів готової продукції на рік.

За інформацією Nemiroff, компанія є найбільшим експортером української горілчаної продукції, що займає понад 40% у загальному обсягу продажу на зовнішніх ринках, а також входить до топ-10 світових постачальників горілки у сегменті Duty Free&Travel Retail. Продаж Nemiroff охоплює близько 80 країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

Унаслідок обстрілів на Донеччині поранено двох людей - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА