12:54 02.03.2022

Ткаченко звернувся до керівників російських федеральних каналів: У ваших силах змінити ситуацію

1 хв читати

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає керівників російських федеральних каналів вплинути на російське суспільство, щоб змінити ситуацію.

"Звертаюся до керівників російських федеральних каналів: Костянтина Ернста, Олега Добродєєва, Тетяни Міткової. Я пам'ятаю вас як тих, хто робив у 90-ті демократичну революцію на російському телебаченні. Тоді ви вірили у все хороше і були проти всього поганого. На що перетворилися ваші канали за останні роки, бачите самі, не мені вам розповідати", - написав Ткаченко у Телеграм-каналі.

Міністр оприлюднив відео ракетної атаки центральної площі Харкова та написав: "Можливо, ці кадри змусять вас пригадати, з чого ви всі починали. Це розбите місто Харків, загиблі мирні жителі".

Ткаченко заявив, що в їхніх силах зробити те, що вони зробили у 90-х, коли звалили радянський режим.

"Оскільки щось пояснювати вашому нинішньому керівнику марно, намагатимуся достукатися до вас. Телебачення - велика сила. У ваших силах змінити ситуацію. Ви можете вплинути на російське суспільство так, щоб мирні люди в Україні перестали страждати, а росіяни не скотилися у вир бідності та страждань, лише через те, що одній людині захотілося у 21-му столітті розв'язати війну", - підсумував він.

Джерело: https://t.me/otkachenkokyiv/1252

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА