14:10 02.03.2022

Airbus призупинив постачання запчастин і техобслуговування своїх літаків у авіакомпаній РФ

2 хв читати

Нідерландська Airbus заявила, що припиняє постачання запчастин і технічне обслуговування своїх літаків у російських авіакомпаній.

"Компанії Boeing та Airbus призупинили підтримку авіакомпаній із Росії та припинили доставку запасних частин", - написав віцепрем'єр-міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.

Він також нагадав, що у зв'язку із військовою агресією Росії проти України уряд США заборонив російським літакам літати в американському повітряному просторі після аналогічних кроків ЄС та Канади.

У повідомленні нагадується, що в межах заходів і санкцій, накладених світовою спільнотою на РФ за розв'язання Росією війни проти України, Канада заборонила операції з Центробанком Росії, біржова організація Deutsche Börse з 2 березня припиняє торгівлю усіма російськими цінними паперами, компанія Apple зупинила експорт до Росії та обмежила інші сервіси, Instagram заблокував усі акаунти RT та Sputnik у 27 європейських країнах, японські Honda та Mazda припиняють експорт автомобілів, мотоциклів та комплектувальних до Росії, судноплавна група Maersk тимчасово припиняє всі перевезення до Росії та з Росії.

Крім того, Канський фестиваль відмовився приймати офіційну делегацію Росії цього року, міжнародний союз ковзанярів (ISU) усунув російських та білоруських спортсменів від міжнародних змагань із фігурного катання, шорт-треку та ковзанярського спорту.

"І це ще не кінець – санкційний список можна буде перераховувати вічно. Разом проти ворога", - заявив Федоров у повідомленні.

Джерело: https://t.me/mintsyfra/2680

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА