15:14 02.03.2022

Швейцарський мільярдер стверджує, що Абрамович запропонував йому купити "Челсі"

2 хв читати

Швейцарський мільярдер Гансйорг Вісс заявив, що власник англійського ФК "Челсі" бізнесмен Роман Абрамович запропонував йому придбати клуб, повідомляє Sky Sports.

"Абрамович намагається продати всі свої вілли в Англії, він також хоче швидко позбутися "Челсі", - заявив Вісс швейцарській газеті Blick.

Мільярдер повідомив, що він і ще троє людей у вівторок отримали від Абрамовича пропозицію щодо купівлі клубу, однак він планує почекати кілька днів, тому що зараз бізнесмен просить за клуб занадто велику суму.

Вісс планує вивчити загальні умови, після чого він зможе прийняти рішення про те, чи є сенс купувати "Челсі". Він також зазначає, що якщо і купуватиме "Челсі", то зробить це "з консорціумом із шести-семи інвесторів".

26 лютого Абрамович передав управління футбольним клубом піклувальникам благодійного фонду команди.

"Я вважаю, що зараз вони перебувають у кращому становищі, щоб дбати про інтереси клубу, гравців, персоналу та вболівальників", - наголосив він.

Раніше іноземні ЗМІ повідомляли про те, що Абрамович продає будинок та квартиру у Великій Британії. Член Палати громад Кріс Браянт заявив, що мільярдер "боїться потрапити під санкції".

У середу лідер Лейбористської партії Кір Стармер заявив, що, на його думку, мільярдер має потрапити до санкційних списків, проте прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відповів, що вважає наразі недоречним публічно обговорювати окремі випадки.

У понеділок повідомлялося, що Абрамович перебуває в Білорусі та допомагає переговорному процесу між Україною та Росією на запит української сторони.

Абрамович, який купив "Челсі" у 2003 році, інвестував у клуб мільйони доларів. "Челсі" став переможцем Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2020/21, а в лютому поточного року виграв клубний чемпіонат світу. Клуб посідає третє місце в англійській прем'єр-лізі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА