18:28 02.03.2022

В Енергодарі обстрілів не було, багатотисячний мітинг зупинив російські війська

1 хв читати
В Енергодарі обстрілів не було, багатотисячний мітинг зупинив російські війська

 Міський голова міста-супутника Запорізької АЕС Енергодару Дмитро Орлов спростував інформацію про обстріл місцевих жителів військами загарбника РФ.

"Спростовуємо інформацію, яка розповсюджується в інтернеті про постраждалих від обстрілів в Енергодарі. У нашому місті обстрілів не було. Постраждалих немає", - написав Орлов у своєму Telegram-каналі у середу ввечері.

Водночас він зазначив, що в сусідньому від міста с. Водяному серйозно поранено двох мирних жителів.

"На жаль, сьогодні близько 15:30 біля с. Водяного від гранати окупантів постраждали двоє мирних жителів. Стан одного чоловіка дуже тяжкий, другий дістав поранень середньої тяжкості. Людей госпіталізовано до лікарні Кам'янки", - пояснив мер.

У свою чергу представник пресцентру Запорізької АЕС Андрій Туз у відеозверненні, розміщеному в Telegram-каналі НАЕК "Енергоатом" близько 18:00, зазначив, що ворожі війська, що прямували до Енергодару, були зупинені.

"Енергодарці згуртовано зустріли ці війська колоною за декілька кілометрів. Там було багато тисяч працівників атомної станції та простих жителів", – наголосив Туз.

Одночасно він зазначив, що ситуація в місті робоча, станція працює стабільно.

Як повідомлялося, жителів Енергодару вже тривалий час утримують ворожі війська від захоплення міста, на протест вийшли тисячі городян. "Жителі Енергодару, міста-супутника Запорізької АЕС, не мають наміру впускати російські війська до свого міста", - заявляв міський голова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА