11:32 03.03.2022

Удари по українських містах – визнання того, що окупанти нічого не змогли зробити на землі – Зеленський

1 хв читати
Удари по українських містах – визнання того, що окупанти нічого не змогли зробити на землі – Зеленський

Ракетно-бомбові удари Росії по українських містах – це визнання, що вони не змогли зробити нічого суттєвого на землі, заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні у четвер уранці.

"Усі лінії нашої оборони – збережено. На жодному зі стратегічних напрямків у ворога немає успіху. Вони пригнічені. Вони приречені. Київ вистояв цієї ночі й черговий ракетно-бомбовий удар. Спрацювала наша протиповітряна оборона. Херсон, Ізюм – всі інші міста, по яким вони били з повітря, нічого їм не віддали. Чернігів, Суми, Миколаїв тримають оборону", – сказав Зеленський.

"Одеса. Вони хочуть зруйнувати Одесу. Але побачать лише дно Чорного моря. Метою Росії став Успенський собор у Харкові. Одна з найдавніших православних пам'яток міста. Під час війни собор – це укриття для харків'ян. Святе місце. Тепер – побите війною", - наголосив президент.

Зеленський заявив, що Україна "відновить кожну оселю, кожну вулицю, кожне місто". "І говоримо Росії: вчіть слова "репарації" та "контрибуції". Ви відшкодуєте все, що зробили проти України. Повним обсягом. А загиблих – не забудемо. Ми – разом із Богом", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА