12:13 03.03.2022

СБУ викрила диверсантів у Києві та Івано-Франківську, а у Смілі - двох посадовців-колабораціоністів

1 хв читати

Служба безпеки України повідомляє про затримання коригувальника вогню, який навів удар російського "Калібру" на аеродром Івано-Франківська, повідомляється на сторінці СБУ у Facebook у четвер.

"Диверсант прибув до міста за добу до широкомасштабного вторгнення в Україну. Він поселився неподалік від аеропорту. А напередодні ракетно-бомбового удару РФ передав ворогу інформацію про місцезнаходження об’єкта. Внаслідок бомбардування інфраструктура аеропорту була зруйнована, про що диверсант відзвітував окупантам. СБУ затримала диверсанта у момент корегування іншого стратегічного об’єкта", - йдеться у повідомленні.

У Києві спецназівці СБУ нейтралізували диверсійну групу ворога, головним завданням якої було збирання даних про розташування військових частин на території столиці. Вцілілих диверсантів передано правоохоронцям.

Окрім того, у Запоріжжі затримано місцевого жителя, який за гроші фотографував укріплення військових у місті та надсилав дані російським кураторам.

Співробітники СБУ також викрили двох зрадників в органах влади Сміли Черкаської області. "Посадовці місцевих органів влади планували перейти на бік ворога та допомагати загарбникам. Наразі триває слідство, їм загрожує 15 років позбавлення волі. СБУ нагадує, що державна зрада – один із найтяжчих злочинів. І кожен зрадник буде покараний", - наголосили у відомстві.

Джерело: https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/309974584562792

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА