17:27 03.03.2022

На сьогодні повністю або частково зруйновано понад 160 навчальних закладів - Шкарлет

1 хв читати

Станом на 3 березня в Україні внаслідок російської військової агресії повністю або частково зруйновано понад 160 навчальних закладів, повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

"Щодня агресор завдає в нашій країні нищівних і жорстоких ударів. Він руйнує дитячі садки і школи, училища та університети, дороги, заводи, а головне знищує наших людей. Щодня російський ворог відкрито і неодноразово завдає ракетних, бомбових, артилерійських ударів по мирних містах і цивільних об'єктах. На сьогодні повністю або частково зруйновано понад 160 навчальних закладів", - написав Шкарлет у Телеграм-каналі.

Міністр також подякував співробітникам сфери освіти за те, що у найскладніший для країни час вони виявили неймовірний патріотизм, згуртованість і міць.

"У кожній області у навчальних закладах організовані місця для переселенців, забезпечуються харчуванням бійці, в окремих областях створено потужні гуманітарні штаби і надається необхідна допомога. Ви - гордість українського народу", - заявив Шкарлет.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА