17:50 03.03.2022

СБУ: Замість поширення фейкових списків членів ДРГ повідомляйте про реальних диверсантів на офіційний чат-бот, до тероборони ЗСУ або до поліції

1 хв читати
СБУ: Замість поширення фейкових списків членів ДРГ повідомляйте про реальних диверсантів на офіційний чат-бот, до тероборони ЗСУ або до поліції

У Службі безпеки України заявляють про використання російськими окупантами тактики розгону фейкових повідомлень про членів диверсійно-розвідувальних груп і закликають не розповсюджувати таких фейків, допомагаючи ворогам.

"Наша спільна робота з виявлення ворожих ДРГ настільки ефективна, що ворог вирішив скористатися і цією темою. Тож тепер поширює чергові фейки, щоб ввести в оману українських захисників. А саме: у меседжерах "розганяють" списки з персональними даними та фото нібито членів ДРГ, які працюють проти України. Проте ці переліки формують самі окупанти! І використовують для них дані українських правоохоронців, таким чином видаючи їх за диверсантів", - ідеться у повідомленні СБУ у Telegram-каналі відомства.

У СБУ заявляють: "Це тактика російських загарбників, мета якої – створити хаос і дезорієнтувати захисників України, налаштувати їх один проти одного".

Українська спецслужба закликає українців не розповсюджувати таких фейків, допомагаючи ворогам.

"На додачу до власної контррозвідувальної інформації СБУ отримує від вас повідомлення про учасників ДРГ через офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot. Таким чином, правоохоронці та силовики володіють достовірними даними про ворожі ДРГ. І вони точно не будуть "гуляти" у вільному доступі у вигляді списків", - наголошується в повідомленні.

"Замість поширення фейкових списків, повідомляйте про реальних диверсантів на офіційний чат-бот, до тероборони ЗСУ чи в поліцію", - закликають в українській спецслужбі.

Джерело: https://t.me/SBUkr/3803

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 7 осіб, серед них 6 дітей - обладміністрація

Окупанти вдарили по Дергачах, постраждали 4 дитини - ОВА

У Мукачеві відкрили Центр рекрутингу української армії

Українські військові знищили ворожу ПЗУ комплексу "Бук" із шістьма ракетами

Унаслідок ворожого обстрілу в Херсоні пошкоджено магазин і освітній заклад

У Києві затримали псевдобізнесменів, які за фальшивими документами хотіли отримати в банку кредит на 25 млн грн

У Брюсселі відбудеться Форум ЄС-Україна з питань оборонної промисловості

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА