16:11 04.03.2022

Сайт із пропозиціями розміщення переселенців доповнився блоком із пропозиціями підвезення – МВС

1 хв читати

У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили про доповнення сайту з пропозиціями щодо розміщення внутрішньо переміщених осіб prykhystok.in.ua модулем, на якому можна залишати пропозиції щодо перевезення таких людей.

"Наразі досить багато людей намагається виїхати з різних міст на захід України. У перші дні війни було створено сайт prykhystok.in.ua, на якому кожен охочий міг розмістити житло, в якому можуть жити наші вимушені переселенці безкоштовно. Цей сайт працює зараз, на ньому нині понад 5 тис. адрес, понад 5 тис. людей запропонували своє житло, де кожен, хто потребує тимчасового житла… має право та має можливість… знайти таке приміщення", - розповів радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко у відеозверненні, розміщеному на YouTube-каналі Міністерства внутрішніх справ у п'ятницю.

"Ми розширили цей сайт і тепер ми розуміємо, що є великою проблемою не просто знайти житло, а як дістатися, тобто логістика. По суті, ми інтегрували ще один блок сайту prykhystok.in.ua, на якому ви можете знайти людей, які готові везти вас до тих чи інших точок України. Ну і, по суті, це такий собі сервіс BlaBlaCar (найбільша у світі інтернет-платформа для поїздок попутним автомобільним транспортом, на ринку України з 2014 року – ІФ), тільки за нинішніх воєнних умов", – додав Денисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА