15:15 07.03.2022

Зі Львівщини відправили за день 1,2 тис. тонн гуманітарного вантажу іншим областям

1 хв читати

Із Львівської області у неділю, 6 березня, відправили 1200 тонн гуманітарного вантажу до різних регіонів України: Київської, Чернігівської, Запорізької, Миколаївської, Луганської та Донецької областей, повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації (ОВДА) Максим Козицький у своєму Telegram-каналі.

"У європейських партнерів ми просимо продукти довготривалого зберігання, разом шукаємо амуніцію для військових", - наголосив голова ОВДА.

Водночас Козицький подякував усім, хто займається доставкою гуманітарного вантажу. "Дякую всім перевізникам, власникам транспорту та водіям. Дякую волонтерам. Ми мусимо щодня творити сильний тил для нашого війська. Бо кожен із нас у ці дні - воїн. Ми разом ведемо цю боротьбу. І ми переможемо!" - наголосив Козицький.

Щоб чоловіки призовного віку, які опікуються перевезенням вантажів фурами, змогли законно отримати дозвіл на виїзд за кордон, потрібно зареєструватися в системі "Шлях", яка здійснює моніторинг виданих дозволів на міжнародні вантажні автомобільні перевезення, підказав голова Львівської ОВДА. Зробити це можна на порталі "Дія". Альтернатива – скерувати звернення керівнику Державної прикордонної служби щодо можливості перевезень гуманітарного вантажу.

Джерело: https://t.me/kozytskyy_maksym_official/1406

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА