18:31 07.03.2022

"Укрзалізниця" звільнила провідників, які вимагають гроші, за місця на евакуаційних поїздах

2 хв читати
"Укрзалізниця" звільнила провідників, які вимагають гроші, за місця на евакуаційних поїздах

"Укрзалізниця" звільнила двох провідників, які вимагали гроші за місця на евакуаційних поїздах, повідомив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін.

"Силами внутрішньої служби безпеки УЗ спіймали двох провідників Равністова К.Є. та Піщанського І.М. на отриманні з біженців плати за проїзд у розмірі 1500 грн з людини. Поїзд 36 Одеса-Перемишль. Провідників вже звільнено, матеріали передаємо до правоохоронних органів", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Камишін зазначив, що вже кілька днів чув про схожі поодинокі випадки в різних містах, але вони не підтверджувалися. "Це перший підтверджений і розкритий. Я знаю залізничників — це поодинокі випадки, але вони кидають тінь на всіх героїв, які вивозять людей з-під обстрілів", - наголосив глава компанії.

Водночас він закликав пасажирів не пропонувати провідникам плату за можливість сісти на поїзд повз чергу та повідомляти підтверджену інформацію про такі факти компанії.

"Ми вивеземо всіх бажаючих. На кінець кожного дня ми даємо достатньо додаткових рейсів, щоб на ключових евакуаційних вокзалах практично не залишалось пасажирів на ніч. Не гроші мотивують залізничників зараз працювати цілодобово, по 10 діб в рейсах. А розуміння того, що саме ми тримаємо для країни #дорогу_життя. Але і спокушати залізничників не треба. Не ображайте нас", - написав голова "Укрзалізниці".

Він також звернувся до провідників із проханням не дати "поодиноким колегам, які вирішили заробити на війні, підірвати віру в нас".

Окрім того, голова УЗ нагадав про колійників, які виходять ремонтувати колії, щойно віддаляються постріли, про локомотивні бригади, які ведуть поїзди не знаючи, що на них чекає на маршруті, і про багатьох інших, що гордо несуть ім'я залізничника в ці складні для країни дні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА