15:30 09.03.2022

Евакуйовані з Ворзеля почали прибувати до Білогородки, серед них вихованці дитячого будинку – голова Київської обладміністрації

1 хв читати
Евакуйовані з Ворзеля почали прибувати до Білогородки, серед них вихованці дитячого будинку – голова Київської обладміністрації

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив про прибуття евакуйованих "зеленим коридором" жителів м. Ворзель Київської області в проміжну точку дорогою на Київ – с. Білогородка Бучанського району.

"До Білогородки прибувають перші автобуси з евакуйованими. Зустріли колону з Ворзеля. Серед евакуйованих і діти з дитячого будинку. Їх терміново перевозять до Київської дитячої лікарні. Усім, хто цього потребує, на місці надається необхідна медична допомога. Далі людей доправлять до Києва", - написав Кулеба у телеграм-каналі.

Раніше голова обладміністрації повідомив, що евакуація з міст Ворзель, Буча, Бородянка, Ірпінь, Гостомель Київської області стартувала об 11:30 та відбувалася через села Стоянка та Білогородка у напрямку Києва.

Уранці в середу віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила про узгодження з РФ маршрутів евакуації мирного населення з низки населених пунктів шістьма коридорами, а також домовленості про припинення вогню з 9:00 до 21:00. 00 у середу. Один із заявлених коридорів був із п'яти вищевказаних населених пунктів Київської області у напрямку Києва.

Також міністр анонсувала окрему спецоперацію з евакуації дитячого будинку з м. Ворзель Київської області, в якому перебували 55 дітей та 26 працівників.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, інформація про постраждалих перевіряється - Синєгубов

У Києві відновили рух біля ТРЦ "Ocean Plaza" після пошкодження тепломережі - КМДА

У Вовчанську авто з цивільними потрапило під ворожий обстріл, 2 людини загинули, 2 поранені - прокуратура

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА