11:48 10.03.2022

Українські військові розбили танковий полк російських військ і ліквідували командира Захарова у Броварському районі - ГУР МО

1 хв читати

Українські військові розбили танковий полк російських військ і ліквідували командира, полковника Захарова у Броварському районі, йдеться у повідомленні пресслужби Головного розвідувального управління Міністерства оборони.

"Під час ведення бойових дій у Броварському районі Київської області зазнала значних втрат в особовому складі та техніці бальйонно-тактична група (БТГр) 6 танкового полку (Чебаркуль) 90 танкової дивізії Центрального військового округу. Зокрема, ліквідовано командира полку полковника Захарова", - йдеться у повідомленні пресслужби ГУР МО.

Зазначається, що внаслідок значних втрат БТГр 6 танкового полку разом із БТГр 239 танкового полку 90 танкової дивізії були змушені відступити та перейти до оборони.

У свою чергу в пресслужбі "Національного корпусу" повідомили, що "Азов" та 72 бригада розбили танковий полк РФ, унаслідок чого ліквідовано командира полку окупантів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА