23:32 10.03.2022

Американська Walt Disney призупиняє усю свою діяльність у Росії

1 хв читати

Американська компанія The Walt Disney Company заявила про плани призупинити всю свою діяльність у Росії через продовження війни з Україною, йдеться в пресрелізі компанії, опублікованому на платформі Business Wire у четвер.

"Враховуючи безперервний наступ на Україну й ескалацію гуманітарної кризи, ми робимо кроки, щоб призупинити всі інші види діяльності в Росії. Це включає ліцензування контенту та продуктів, діяльність Disney Cruise Line, журнал і тури National Geographic, виробництво місцевого контенту та лінійні канали", - йдеться в заяві компанії Disney.

Водночас у Disney наголошують, що деякі з цих видів діяльності компанія призупинить негайно. Призупинення роботи інших продуктів - таких як лінійні канали та ліцензування частини контенту і продуктів, потребуватиме часу через складності контрактів.

"Навіть коли ми призупиняємо ці підприємства, ми вірні нашим відданим колегам у Росії, які залишаться на роботі. І ми продовжуємо працювати з нашими партнерами з НВО, щоб надати біженцям термінову допомогу й іншу таку необхідну допомогу", - зазначили в компанії.

Як повідомлялося, з 1 березня The Walt Disney Company призупинила показ своїх фільмів у Росії, а компанія Warner Bros. відклала прем'єру фільму "Бетмен" через війну в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА