23:50 11.03.2022

США запровадили санкції проти членів правління ВТБ, оновили санкції стосовно Вексельберга

1 хв читати

Мінфін США повідомив про запровадження санкцій проти 10 колишніх і нинішніх членів правління банку ВТБ, а також про додаткові заходи стосовно бізнесмена Віктора Вексельберга.

У повідомленні міністерства про ВТБ зазначається, що "всі 10 людей потрапили під санкції, тому що або є зараз, або були в минулому керівниками, високопоставленими посадовцями або членами правління (банку - ІФ), або ж тому що працювали в секторі фінансових послуг Росії". Зокрема, в списку значаться Максим Кондратенко, Ольга Дергунова, Еркін Норов.

Крім того, Мінфін повідомляє, що обмежувальні заходи проти Вексельберга, запроваджені в 2018 році, відтепер діятимуть і в рамках нового указу президента США, що стосується людей, "які працюють або працювали у сфері високих технологій у російській економіці".

Раніше Держдеп повідомив, що США запроваджують санкції проти дружини та дорослих дітей прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова, а також проти 12 членів Державної думи РФ.

"Ми також запроваджуємо санкції проти 12 членів російської Держдуми, які керували зусиллями з визнання так званих Донецької та Луганської народних республік, а також проти дружини та дорослих дітей прессекретаря Кремля Дмитра Пєскова", - сказав представник держдепартаменту Нед Прайс.

У свою чергу Мінфін США пояснив, що санкції запроваджуються, зокрема, проти Геннадія Зюганова, В'ячеслава Володіна, Леоніда Калашникова, Володимира Кашина.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА