18:02 12.03.2022

ФГВФО сформує реєстр акцептованих вимог кредиторів МР Банку та Промінвестбанку до 10 квітня

1 хв читати
ФГВФО сформує реєстр акцептованих вимог кредиторів МР Банку та Промінвестбанку до 10 квітня

Фонд гарантування вкладів фізосіб (ФГВФО) сформує реєстр акцептованих вимог кредиторів МР Банку (колишній Сбербанк) та Промінвестбанку до 10 квітня, повідомила пресслужба регулятора в суботу.

Відповідно до повідомлення, зазначений реєстр буде сформовано на підставі балансових даних у розмірі залишків на рахунках контрагентів на дату початку ліквідації банків.

Зазначено, що дізнатися про включення до переліку акцептованих вимог кредиторів та уточнити розмір своїх кредиторських вимог можна буде після затвердження реєстру, звернувшись на гарячу лінію фонду.

Крім того, кредитори для погашення вимог мають надіслати до фонду заяву про визнання вимог кредитора разом із реквізитами банківського рахунку.

Згідно з повідомленням, фонд також розпочав задоволення вимог кредиторів п'ятої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів Родовід Банку.

Виплати здійснюватимуться в безготівковій формі шляхом переказу коштів на рахунок кредитора Родовід Банку, йдеться в повідомленні.

Наголошується, що вимоги кожної наступної черги задовольнятимуть у міру надходження коштів від продажу майна після повного задоволення вимог попередньої черги.

Як повідомлялося, Національний банк Україна 25 лютого відкликав банківську ліцензію та ліквідував банки, що перебувають під контролем Російської Федерації: АТ "Міжнародний резервний банк" (раніше АТ "Сбербанк") та "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк" (ПАТ "Промінвестбанк"), який на 99,77% належить ПАТ "Сбербанк Росії" та Державній корпорації розвитку "ЗЕБ.РФ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА