19:21 12.03.2022

Кожен російський солдат повинен знати ціну пострілу в мирних людей, - Зеленський

2 хв читати
Кожен російський солдат повинен знати ціну пострілу в мирних людей, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський закликав запровадити такі санкції проти Росії, щоб кожен російський солдат знав ціну кожного пострілу в мирних людей.

"Моя відповідь про допомогу для України, яка потрібна, звучить абсолютно логічно. Природно. Для мільйонів людей у демократичних країнах. Потрібні такі санкції проти Росії, щоб кожен російський солдат знав ціну кожного пострілу в мирних людей", - сказав він у відеозверненні, яке транслювалося в суботу на відеоекранах в Італії.

"Потрібна така принциповість бізнесу, щоб російська держава не мала грошей руйнувати життя. Тисніть на компанії у своїх країнах, щоб вони виходили з Росії. Щоб ви опосередковано не були спонсорами цієї війни", – закликав він.

"Говоріть своїм політикам, щоб вони закрили небо над Україною від російських ракет і літаків. Від тих, хто вбив 79 дітей і тисячі дорослих! Тисячі за 17 днів... Це захистить нас. Таких, як ви. Цілком таких же! Ви це знаєте", – сказав президент.

За словами Зеленського, "ви знаєте, що ми маємо бути разом у Європейському співтоваристві. Це дуже важливо для України. І це дуже важливо для Європи.

Тому що це захистить Європу. Це зупинить війну назавжди. Це доведе, що 79 життів дітей, які були забрані у війні за свободу, не втрачені даремно. Що вони живі. Живі серед нас. І серед інших дітей України та Європи, які зможуть бути вільними, зможуть мріяти, зможуть. Просто жити. Як вони цього хочуть", – сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вирушить з візитом на Близький Схід

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА