21:14 13.03.2022

Оператори мобзв'язку та інтернет-провайдери в Україні продовжують відновлювати мережі та збільшують зони покриття – Держспецзв'язку

1 хв читати

Станом на 20.00 неділі, 13 березня, оператори мобільного зв'язку та інтернет-провайдери в Україні продовжують надавати послуги електронних комунікацій, продовжують відновлювати мережі та збільшують зони покриття, повідомили у Держспецзв'язку.

"У населених пунктах мобільні оператори продовжують відновлювати мережі та збільшують зони покриття. Зокрема, Київстар у Запорізькій області за добу відновив покриття більш ніж на 20% території", – йдеться у повідомленні відомства в Telegram у неділю.

Також наголошується, що на Vodafone окупанти продовжують здійснювати кібератаки, фахівці компанії їх успішно відбивають.

"Усі мобільні оператори продовжують надавати національний роумінг. Від сьогодні національний роумінг можна використовувати не лише для голосового зв'язку та СМС-повідомлень, а й для доступу до мобільного інтернету", - йдеться у повідомленні.

Держспецзв'язку спільно з операторами та провайдерами заблокували близько 20 доменів, створених з метою сіяти паніку серед цивільного населення, поширення дезінформації та ворожої пропаганди в Україні.

Окрім того, АТ "Укртелеком" забезпечило відновлення каналів зв'язку для Запорізької АЕС.

Джерело: @dsszzi_official

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прем'єр Бельгії підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

Президенти Латвії та Фінляндії, прем'єр Іспанії візьмуть участь у Саміті миру в Швейцарії

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА