12:10 14.03.2022

Під обстрілами російських військ перебувають 15 населених пунктів Донецької області, інформація про жертв уточнюється - Нацполіція

1 хв читати

Станом на понеділок, 14 березня, під обстрілами російських військ перебувають 15 населених пунктів на Донеччині, інформація про загиблих та постраждалих уточнюється, повідомляє Національна поліція України.

"Оперативне зведення поліції Донеччини на 14 березня 2022 року. Під обстрілами росіян опинилися 15 населених пунктів - Маріуполь, Авдіївка, Вугледар, Волноваха, Мар’їнка, Красногорівка, Краматорськ, Дружківка, Андріївка, Святогірськ, Кам’янка, Павлівка, Зайцеве, Іванівка, Верхньоторецьке. Внаслідок ударів російських військ є загиблі та поранені", - йдеться у повідомленні Нацполіції у телеграм-каналі.

У повідомленні зазначається, що пошкоджено щонайменше 37 об'єктів, основна частина яких - житлові будинки мирних громадян. Інформація про жертв уточнюється.

"Окупанти обстріляли Авдіївку, пошкодивши коксохімічний завод, житлові будинки, школу, газопровід. Ракетний удар дістав Краматорськ, за попередньою інформацією, є вбиті. Надходить інформація з Маріуполя про постійні авіанальоти. Люди не можуть вийти з бомбосховищ, вони у вкрай критичному стані", - інформують у Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА