12:34 14.03.2022

Знайдено ще одне підтвердження підготовки Росією хімічної атаки проти України - Центр стратегічних комунікацій

1 хв читати

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Мінкультури повідомляє про ще одне підтвердження підготовки російською армією хімічної атаки проти України.

"В окупаційному контингенті РФ виявлено присутність фахівців-хіміків. Так, чотири доби тому в результаті бою з російськими військами біля н. п. Старомлинівка (на південь від Великої Новосілки, Донецька область) було знищено велику кількість окупантів", - йдеться у повідомленні.

У ньому уточнюється, що серед отриманих документів російських військових знайдено посвідчення офіцера ЗС РФ вузькопрофільної спеціалізації на ім'я Афтаєв Олександр Вікторович.

"Згідно з документами, до загибелі в Україні Афтаєв служив у військовій частині 21222 - а це "Федеральне управління з безпечного зберігання та знищення хімічної зброї" у місті Пенза. А до служби в армії він закінчив "Саратовский военный институт биологической и химической безопасности". Отже, отримані документи можуть свідчити про підготовку Росією теракту проти України із застосування хімічної зброї", - наголошують у Центрі.

Джерело: https://www.facebook.com/StratcomCentreUA/posts/307542761445711

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА