10:08 15.03.2022

За час збройної агресії РФ в Україні загинули 97 дітей, більше ніж сотня поранені – Офіс генпрокурора

1 хв читати

Станом на ранок 15 березня від військових дій РФ в Україні загинули 97 дітей і ще понад 100 травмовані, повідомляє Офіс генпрокурора.

"Через збройну агресію Російської Федерації станом на ранок 15 березня 2022 року загинули 97 дітей і більше ніж 100 поранених. Найбільше постраждалих у Київській, Харківській, Донецькій, Чернігівській, Сумській, Херсонській, Миколаївський та Житомирській областях. Щодня під обстрілами гине щонайменше п'ятеро дітей", - ідеться у повідомленні Офісу генпрокурора, розміщеному у вівторок у телеграм-каналі.

У повідомленні наголошується, що внаслідок бомбардувань та обстрілів пошкоджено понад 400 навчальних закладів, 59 із них зруйновано повністю.

За інформацією Офісу генпрокурора, найбільше руйнувань у Донецькій області – 119, у Харківській – 50, Миколаївській – 30, Сумській – 28, Київській – 35, Херсонській – 21 та у Києві – 24.

"Обстріляно 11 лікувальних закладів, 3 центри реабілітації, у тому числі для дітей- інвалідів", - інформують у відомстві.

Водночас у повідомленні наголошується, що ці цифри не є остаточними через відсутність можливості огляду місць події, де країна-агресор веде активні бойові дії і на тимчасово окупованих територіях.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА