17:26 15.03.2022

У Маріуполі російські війська взяли в заручники лікарів і пацієнтів лікарні – голова ОВА

1 хв читати
У Маріуполі російські війська взяли в заручники лікарів і пацієнтів лікарні – голова ОВА

У Маріуполі російські війська взяли в заручники лікарів і пацієнтів лікарні, відповідне повідомлення встиг передати один із працівників лікарні, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За інформацією Кириленка, йдеться про Обласну лікарню інтенсивного лікування у м. Маріуполі.

"З лікарні неможливо вийти. Сильно стріляють, сидимо у підвалі. Машини до лікарні не можуть під’їхати вже дві доби. Навколо горять багатоповерхівки... До нашої лікарні росіяни нагнали 400 осіб із сусідніх будинків. Вийти нам не можна", - йдеться у повідомленні від працівника лікарні, яке опублікував глава ОВ у телеграмі.

Також він зазначив, що днями російські війська лікарню практично зруйнували, але персонал і пацієнти продовжували перебувати в підвальному приміщенні.

"Російським нелюдам мало руйнувань – тепер вони зробили з людей заручників. Звертаюся до міжнародних правозахисних організацій з вимогою відреагувати на ці злісні порушення норм і звичаїв війни, на ці кричущі злочини проти людяності. Росія і кожен її громадянин, причетний до злочинів в Україні, має бути покараний!", - заявив Кириленко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА