15:39 16.03.2022

Корпорація "Біосфера" припиняє бізнес-відносини на ринках РФ та Білорусі

2 хв читати

Корпорація "Біосфера", одна з найбільших в Україні на ринку товарів для дому, у перші ж дні розпочатої Росією проти України війни ухвалила рішення про завершення всіх бізнес-відносин на ринках РФ та Білорусі.

"Виробничі потужності та бізнес корпорації, що розміщені на території Росії, у процесі продажу. Відповідна юридична процедура вже розпочата і буде реалізована найближчим часом", - йдеться у повідомленні корпорації у фейсбуці у середу.

Крім цього, "Біосфера" заявила про припинення дії ліцензій на території Росії на використання торгових марок "Бонус", "Фрекен БОК", Lady Cotton, Novita, "Фрешбері", Vortex, Smile, а також заборонила використання назви "Корпорація Біосфера" та її логотип на території Росії.

"Війна, що розпочалася, є геноцидом українського народу і злочином проти людства в 21-му столітті", - наголошується в заяві.

Корпорація "Біосфера" працює в Україні понад 20 років. Її продукція представлена на ринках 30 країн Європи та Азії. У продуктовому портфелі - понад 2 тис. найменувань під 13 торговими марками "Фрекен БОК", Smile, Selpak, Vortex, Novita, PRO Service, ЛайKit, Bambik та ін.

Потужності корпорації представлені чотирма заводами загальною виробничою площею 35 тис. кв. м у Дніпропетровській, Київській та Хмельницькій областях, а також логістичними комплексами площею 30 тис. кв. м. Спільно із французькою Groupe Lemoine "Біосфера" також володіє заводом в Естонії з виробництва ватної продукції площею 8,5 тис. кв. м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА