15:53 16.03.2022

Hitachi передає Україні $3 млн допомоги, GlobalLogic запустила платформу для пожертвувань, оплачуючи комісію

2 хв читати
Hitachi передає Україні $3 млн допомоги, GlobalLogic запустила платформу для пожертвувань, оплачуючи комісію

Японський конгломерат Hitachi Ltd., який у березні 2021 року завершив купівлю української ІТ-компанії GlobalLogic, передасть Україні $3 млн допомоги, йдеться в повідомленні GlobalLogic, поширеному в середу.

"GlobalLogic ніколи не працювала в Росії і ніколи не вела жодного бізнесу з російським урядом або приватним сектором. Крім того, материнська компанія GlobalLogic, Hitachi Ltd. також передає $3 млн на допомогу Україні та оголосила про зупинення діяльності в Росії", - зазначено в повідомленні.

Крім того, GlobalLogic за допомогою організації WeSpire запустила платформу для пожертвувань, щоб клієнти та партнери могли передавати кошти, які підуть на допомогу Україні та її громадянам.

Компанія вибрала п'ять конкретних організацій, які можуть надати негайну допомогу безпосередньо Україні. Серед українських організацій у США це Nova Ukraine (екстренні ресурси і біженцям, і громадянам, що залишилися в Україні), Razom (реагування на надзвичайні ситуації, що забезпечує критично важливими предметами медичного призначення лікарні та громадян) та Revived Soldiers Ukraine (надання допомоги на підтримку основних прав людини та медичної реабілітації солдат).

У переліку глобальних організацій допомоги зазначені фонд Save the Children Ukraine (допомога дітям та сім'ям) та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (допомога біженцям).

У повідомленні наголошується, що перекази через WeSpire безпечні, GlobalLogic оплачує всі комісії за обробку платежів, тому всі 100% пожертв надходять безпосередньо українцям. Наразі GlobalLogic залучає партнерів та друзів компанії приєднатися до надання допомоги Україні та її громадянам. При цьому з початку війни компанія спрямувала вже 0,5 млрд грн такої допомоги.

Як повідомлялося, раніше японський конгломерат Hitachi Ltd. оголосив про придбання американського постачальника послуг для розробки програмного забезпечення GlobalLogic Inc. відповідно до остаточної угоди, укладеної 31 березня 2021 року.

ІТ-компанія "GlobalLogic Україна" - найбільший розробник програмного забезпечення в Україні. Має офіси та понад 7,5 тис. фахівців у Києві, Харкові, Львові та Миколаєві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА