09:39 17.03.2022

У Львові наразі працюють понад 800 журналістів з усього світу – міськрада

1 хв читати

Lviv International Media Centre за місяць його роботи відвідали понад 800 журналістів із 50 країн світу з п'яти континентів планети, повідомляє пресслужба Львівської міської ради в четвер.

Найбільша кількість журналістів із Франції (14% від загальної кількості), Італії (7%), Польщі (6%), США (6%), Іспанії (6%), Великої Британії (4%), Канади (3%), Португалії (3%). Є також представники ЗМІ з Японії, Китаю, Австралії, Бразилії, Нової Зеландії, Аргентини, Індії та інших країн. Українських журналістів – 11%.

Lviv International Media Centre розпочав роботу 18 лютого, ще до повномасштабного вторгнення війни РФ в Україну, та став основним майданчиком для роботи іноземних медіа. 14 березня Lviv International Media Centre перетворився на Ukraine Media Centre, переїхав до іншого приміщення та став спільним проєктом міста й Офісу президента України.

Завдання Ukraine Media Centre – допомога медіа у висвітленні війни. Тут журналісти можуть отримувати інформацію щодо ситуації в Україні безпосередньо від чиновників, мерів міст і представників громадського сектора. Брифінги та пресконференції відбуваються наживо і в офлайн-, і в онлайн-режимі. За будь-яких умов журналісти, котрі перебувають безпосередньо в Медіацентрі, можуть особисто ставити запитання спікерам. Крім того, представники медіа можуть працювати у спеціально обладнаних робочих зонах, записувати інтерв'ю та проводити включення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА