10:34 17.03.2022

Фармкомпанія "Дарниця" від початку війни поставила безкоштовних ліків на 26,6 млн грн, потрібні водії

2 хв читати
Фармкомпанія "Дарниця" від початку війни поставила безкоштовних ліків на 26,6 млн грн, потрібні водії

Фармкомпанія "Дарниця" (Київ) від початку військового вторгнення РФ в Україну передала українським медичним закладам і волонтерським організаціям ліків на загальну суму 26,6 млн грн, компанія забезпечена транспортом для логістики, але має брак водіїв вантажівок для розвезення продукції.

"За 19 діб військової агресії РФ "Дарниця" безкоштовно передала медичним закладам і волонтерським організаціям, які допомагають українським військовим і цивільним особам, близько 600 тис. упаковок лікарських засобів загальною вартістю 26,6 млн грн", - ідеться в пресрелізі компанії.

За її даними, безкоштовні медикаменти отримали Головний військовий госпіталь, Київська міська клінічна лікарня швидкої допомоги, Київська міська клінічна лікарня №17, Національний інститут серця, "Охматдит", Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги, благодійні фонди "Повернися живим" і "Таблеточки", Житомирська міська рада, Козелецька лікарня інтенсивного лікування та військові частини.

"Дарниця" уточнила, що її продукція доставляється майже в усі гарячі точки країни, зокрема в Маріуполь, Харків, Київ, Житомир. При цьому за домовленостями з партнерами компанія забезпечена достатньою кількістю автомобілів, проте їй бракує водіїв для фур і вантажівок.

"Отже, якщо ви або ваші знайомі маєте водійські права категорії С і вище, бажання і можливість приєднатися до фармоборони країни, заповніть форму за посиланням. HR-фахівці "Дарниці" оброблять кожну заявку та повернуться до вас зі зворотним зв'язком", - наголосила компанія в пресрелізі.

Форму для зв'язку з компанією розміщено за посиланням.

Фармацевтична компанія "Дарниця" - лідер фармринку України в натуральному виразі. Компанія заснована в 1930 році. Стратегічні напрями розвитку портфеля - кардіологія, неврологія і вирішення проблем болю. Бенефіціари компанії - сім'я Загорій.

За підсумками 2020 року "Дарниця" збільшила чистий прибуток на 33,7% порівняно з 2019 роком - до 814,994 млн грн. Активи збільшилися на 24,8% - до 4,3 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА