12:29 17.03.2022

Збройні сили України знищили командний пункт однієї з російських армій - Арестович

1 хв читати
Збройні сили України знищили командний пункт однієї з російських армій - Арестович

Українські війська знищили командний пункт однієї з російських армій, повідомив на брифінгу у четвер уранці радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

"Це велике досягнення. Це, ймовірно, означає знищення декількох генералів і, відповідно, паузу та дезорганізацію ведення противником бойових дій", - сказав він. За словами Арестовича, за добу знищено 10 повітряних цілей - п'ять літаків, два гвинтокрили, один БПЛА і декілька крилатих ракет. "Ворог, розуміючи, що не може здобути перемогу ні в повітрі, ні на землі, застосовує традиційні методи ведення війни - руйнування цивільних об'єктів і терор мирного населення, як ми бачили у Маріуполі", - сказав радник голови Офісу президента.

Крім того, він наголосив на "потужніх інформаційно-психологічних операціях, однією з тем яких стали спекуляції про те, що Україна, нібито, програє на переговорах. "Позиція президента полягає в тому, що Україна має бути визнана у міжнародних кордонах станом на 1991 рік. Все, про що домовимося, має бути кращим, ніж до війни. Інакше навіщо тоді ці жертви українського народу", - сказав Арестович.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА