14:48 17.03.2022

Росія застосувала в Україні 97 тактичних груп, із них 15 знищені повністю, 18 небоєздатні - Арестович

1 хв читати
Росія застосувала в Україні 97 тактичних груп, із них 15 знищені повністю, 18 небоєздатні - Арестович

Росія застосувала в Україні 97 тактичних груп, з яких 15 було знищено повністю, ще 18 втратили боєздатність, заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

"Ми бачимо суттєве виснаження ворога. Росія застосувала 97 тактичних груп. З них 15 знищено повністю, 18 небоєздатні, 10 залишаються такими, які вони ще можуть перекидати", - сказав Арестович під час брифінгу в Медіа Центрі України.

За його словами, протягом доби суттєвих змін у позиціях противника та Збройних сил України не відбулося. Окупанти намагаються оточити українські війська в зоні ООС з боку Ізюма та відсікти Маріуполь.

Що стосується Києва, Чернігова, Сум, Харкова – противник веде тактичні дії на покращення своїх позицій.

Водночас окупанти намагаються свідомо бомбардувати житлові квартали.

"У середньому одну з чотирьох ракет збиває наше ППО, одна потрапляє в ціль окупанта, одна попадає у цивільні квартали. Ми чудово розуміємо, дивлячись на статистку влучень, що Суми, Харків, Чернігів ворог бомбив спеціально, знаючи, що мета – житлові квартали. Що стосується Києва, поки такого не спостерігається. Скоріше за все, у випадку зі столицею, це неправильне наведення. У західній частині України ворог бив прицільно по житлових кварталах", – зазначив радник глави Офісу президента.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА