15:00 17.03.2022

"Київстар" безкоштовно надає бізнесу та держорганізаціям сервіс електронного документообігу Star.Docs

2 хв читати

Мобільний оператор "Київстар" на підтримку українських компаній у складних умовах воєнного часу надає бізнес-клієнтам можливість використовувати платформу електронного документообігу Star.Docs без оплати за сервіс, повідомила пресслужба компанії в четвер.

У "Київстарі" зазначають, що завдяки Star.Docs можна перенести внутрішній та зовнішній документообіг організації у цифровий формат, щоб швидко редагувати, коментувати, погоджувати, обмінюватись та підписувати документи онлайн на будь-якому зручному пристрої – комп'ютері, планшеті або навіть смартфоні.

Усі робочі файли можуть зберігатися в зручних електронних реєстрах у хмарному сховищі, доступ до яких – 24/7.

Star.Docs – це сервіс, створений "Київстаром" у партнерстві з консорціумом Intecracy Deals. У розробці реалізовуваних заходів із захисту персональних даних вся інформація зашифрована, а для гарантії від втрати даних система здійснює регулярне резервне копіювання (бекап) інформації користувачів, що мінімізує ризики її втрати.

"Працюючи з електронними документами Star.Docs, користувачі можуть заощаджувати час і відстежувати/контролювати в системі статус проходження документів: підписаний, потребує погодження, чекає на підпис, ще не підписаний партнером. Доступна також опція підписання/погодження групи документів одномоментно - це дає змогу економити час на опрацюванні однотипних документів", - йдеться в повідомленні.

Сервіс Star.Docs може бути корисним приватним підприємцям, представникам великого, малого та середнього бізнесу, а також держструктурам. Щоб розпочати з ним роботу, необхідно зареєструватися на платформі та мати для проведення операцій КЕП (кваліфікований електронний підпис).

Для використання мобільного застосунку Star.Docs на ОС Android або iOS необхідно завантажити його на смартфон або планшет із Google Play Маркет або App Store.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА