17:37 17.03.2022

Зеленський відвідав у лікарні жителів Київщини, які отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів

2 хв читати

Президент України Володимир Зеленський відвідав у лікарні жителів Київської області, які постраждали внаслідок обстрілів з боку російських військ, повідомляє Офіс президента України.

"Президент України Володимир Зеленський відвідав у лікарні родину Власенків, яка потрапила під обстріл окупантів під час евакуації з міста Ворзеля Київської області. Власенки переїхали на Київщину з Криму після початку російської окупації півострова, оскільки не захотіли набувати російське громадянство", - йдеться в повідомленні.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну сім'я вирішила виїхати з Ворзеля, але їхній автомобіль потрапив під ворожий обстріл.

"Тоді старша 16-річна донька Катя закрила своїм тілом молодшого 8-річного брата Ігоря й дістала значні поранення. Побачивши сестру, яка стікає кров'ю, Ігор вийшов з машини та почав щосили кричати на окупантів за те, що вони зробили. Осколкових поранень також зазнала мати Тетяна. Батько Роман виніс поранену доньку на руках, щоб їй надали допомогу", - розповіли в Офісі президента.

Зазначено, що сім'я вижила і зараз проходить лікування. Президент побажав родині Власенків швидкого одужання та висловив переконання, що невдовзі вони всі разом святкуватимуть перемогу України.

"Інакше й бути не може, коли в нашій країні такі міцні родини", – наголосив Зеленський.

У лікарні президент України також поспілкувався з іншими жителями області, яких там лікують, із бійцем територіальної оборони та водієм убитого в Ірпені американського журналіста Брента Рено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА