05:58 18.03.2022

Зеленський попередив можливих російських найманців: Це буде найгірше рішення у вашому житті

2 хв читати
Зеленський попередив можливих російських найманців: Це буде найгірше рішення у вашому житті

Президент України Володимир Зеленський попередив можливих російських найманців про те, що їхнє вторгнення в Україну виявиться найгіршим рішенням у їхньому житті.

"Ми маємо інформацію про те, що російські військові залучають найманців з інших країн. Намагаються обманом загнати на військову службу якнайбільше молоді. Ми з вами знаємо, що це їм не допоможе. І тому зараз я попереджаю всіх, хто спробує приєднатися до окупантів на нашій українській землі: це буде найгірше рішення у вашому житті. Краще довге життя, ніж гроші, які вам пропонують за коротке", - заявив Зеленський у відеозверненні в ніч на п'ятницю.

Він розповів, що в полон потрапили нові російські строковики.

"Серед них є і ті, хто відмовляється повертатися в Росію. А є і багато тих, про кого в Росії навіть не згадують, не збираються навіть забирати. Ті, на кого вдома вже прийшли похоронки, хоча вони в нас у полоні. І живі", - наголосив він.

"Усі росіяни, які мене зараз чують: говоріть про це, розповідайте це в Росії. Кожна мама, яка знає, що її сина відправили на війну проти України, має перевірити, де її син. І особливо ті, хто не може зв'язатися зі своїми. Кому сказали, що їхні діти загинули і не повернули тіла. В інтернеті є номери, за якими ви можете звернутись і дізнатися, що ж насправді з вашими дітьми. У нас не було розрахунку взяти тисячі полонених. Нам не потрібні 13 тисяч або скільки ще завгодно вбитих російських солдатів. Не потрібні. Ми не хотіли цієї війни. Ми хочемо тільки миру. І ми хочемо, щоб ви любили своїх дітей більше, ніж боїтеся своєї влади", - резюмував президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

У РФ змінюють імена депортованим з України дітям, що ускладнює їх репатріацію - ISW

У Києві розпочато демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою "Свободи українського народу" - КМДА

Інформація про другого загиблого в Харкові не підтвердилася, у місті 7 поранених

Унаслідок ворожих ударів по Харкову загинула одна людина, є поранені

Удар по Одесі, за попередніми даними, здійснено "Іскандером" із касетною частиною - Плетенчук

Румунія передала ДБР одного з організаторів міжнародного наркосиндикату

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА