11:37 18.03.2022

Виплату субсидій, пільг та грошової допомоги у березні повністю профінансовано - Мінсоцполітики

2 хв читати
Виплату субсидій, пільг та грошової допомоги у березні повністю профінансовано - Мінсоцполітики

Міністерство соціальної політики України заявляє, що виплату субсидій, пільг та грошової допомоги у березні повністю профінансовано.

"Мінсоцполітики ще на початку березня перерахувало в усі регіони кошти у повному обсязі для виплати соціальних допомог, пільг та субсидій. Виплата соціальних допомог в більшості регіонів відбувалася не просто вчасно, а навіть раніше визначених дат. Якщо в звичайному режимі виплати здійснювались 7-10 числа кожного місяця, то за березень цього року виплату розпочато з 3 березня. Однак в окремих містах та районах у зв’язку з проведенням активних бойових дій органи соцзахисту не мали змоги працювати, проводити нарахування та виплату відповідних видів допомог. Для людей з цих регіонів ми запустили спеціальний механізм виплат з центрального рівня", - йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

Зазначається, що через спеціальний механізм люди отримають виплати в окремих містах та районах наступних областей Донецька область: Волноваський, Маріупольський райони та місто Маріуполь; Запорізька область: Василівський, Пологівський та Бердянський райони; Луганська область: всі міста і райони; Херсонська область: Генічеський та Херсонський в межах колишнього Олешківського райони, міста Нова Каховка і Гола Пристань; Сумська область: Охтирський район в межах колишнього Тростянецького району; Харківська область: Ізюмський, Харківський район міста Ізюм, Куп’янськ, Мерефа та більшість районів міста Харків; Чернігівська область: частина Новгород-Сіверського району та Деснянський район у місті Чернігів. Київська область: Вишгородський район в межах колишнього Іванківського району.

"Нагадуємо, що в рамках спеціального механізму виплату грошових допомог, пільг та житлових субсидій людям із зазначених міст та районів здійснюватиме АТ "Ощадбанк", - ідеться у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА