20:03 19.03.2022

За суботу на східному напрямку знищено шість російських танків, одинадцять БМП, чотири БТР, десять одиниць автотехніки, літак та БПЛА

1 хв читати
За суботу на східному напрямку знищено шість російських танків, одинадцять БМП, чотири БТР, десять одиниць автотехніки, літак та БПЛА

Українські військові в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" знищили 6 російських танків, 11 БМП, 4 БТР, 10 одиниць автотехніки, літак, БПЛА та понад 150 окупантів.

"Сьогодні, 19 березня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські фашистські війська зазнали тяжких втрат під час чергових спроб прорвати нашу оборону", – йдеться в повідомленні на сторінці ОТУ у фейсбук у суботу ввечері.

Зокрема, протягом дня на Донецькому напрямку було знищено 5 танків, 6 БМП, 4 одиниці автомобільної техніки, а також 1 БПЛА типу "Орлан".

Захисники Маріуполя продовжують демонструвати неймовірну стійкість та героїзм. Сьогодні вони знищили 1 танк та 2 БТР ворога. Крім того, за допомогою наявних засобів протиповітряної оборони знищено 1 літак (тип літака уточнюється).

"Не менш продуктивною була і робота українських "Богів війни" – знищено колону забезпечення у складі 2-х паливозаправників та 4-х одиниць автомобільної техніки. Також артилеристи відпрацювали за скупченням особового складу та техніки російської нечисті. Результат – знищено 5 БМП та 2 БТР", – йдеться в повідомленні.

"Щодо особового складу, то щонайменше 150 російських окупантів уже слухають Кобзона. Такими темпами українські воїни незабаром наберуть цілий стадіон шанувальників творчості любителя смажених бурятів", - зазначили українські військові.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА