06:54 21.03.2022

Росіяни не можуть знайти українців, які зустрічатимуть їх із квітами

1 хв читати
Росіяни не можуть знайти українців, які зустрічатимуть їх із квітами

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні в ніч на понеділок заявив, що російські військові не можуть на 25-ту добу вторгнення в Україну знайти місцевих жителів, які зустрічали б їх з квітами.

"Завершилася вже 25-та доба, як російські військові поїхали на навчання, а опинилися на нашій землі. Всі вони так кажуть, коли потрапляють у полон. Вже 25-ту добу, як російські військові шукають і ніяк не можуть знайти придуманих ними ж нацистів, від яких вони хотіли захищати наших людей. Як вони шукають і не можуть знайти українців, які зустріли б їх із квітами. Хоча б у якомусь місті нашої держави, хоч би у якомусь селі", - заявив Зеленський.

"А головне – російські військові ніяк не знайдуть дорогу додому, тому наші військові допомагають їм із дорогою на суд божий. На суд божий, на якому вони, я впевнений, отримають одне на всіх покарання: вічний підвал під бомбами, надовго без їжі та тепла за все, що вони зробили проти наших людей в Охтирці, Харкові, Бородянці, Чернігові, Волновасі, Маріуполі та інших наших мужніх містах...", - додав президент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА