11:41 21.03.2022

Аварія на "Сумихімпром", загрози населенню немає - підприємство

1 хв читати
Аварія на "Сумихімпром", загрози населенню немає - підприємство

Наслідки надзвичайної ситуації на держпідприємстві "Сумихімпром", коли внаслідок обстрілу заводу о 2:58 понеділка було пошкоджено трубопровід аміаку в цеху складних міндобрив і стався незначний витік аміаку, повністю ліквідовані власними силами та силами ДСНС: трубопровід загерметизовано, накладено спеціальний бандаж, повідомило підприємство.

"Підрозділи ДСНС завершили роботи з осадження аміачної хмари. Жодної загрози населенню та довкіллю немає", - зазначили на підприємстві.

"Сумихімпром" уточнило, що, на жаль, один зі співробітників підприємства дістав травму, йому вже надано оперативну медичну допомогу.

"Робітники "Сумихімпром" розпочали регламентні роботи з відновлення технологічного процесу", - додали у ДП, нагадавши, що підприємство екстрено зупинено у перший день розпочатої Росією війни - 24 лютого 2022 року.

"Сумихімпром" спеціалізується на випуску двоокису титану, сірчаної кислоти, жовтих та червоних залізоокисних пігментів, складних мінеральних добрив та коагулянту для очищення води. 99,995% акцій підприємства перебувають у державній власності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА