20:47 21.03.2022

За три дні в Запорізькій області тяжко поранені 14 дітей

1 хв читати
За три дні в Запорізькій області тяжко поранені 14 дітей

Протягом дня у Запорізькій області від обстрілу російських окупантів постраждали четверо дітей. За останні три доби від військової агресії окупантів постраждали 14 дітей, стан їх важкий.

Як повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація (ОВА), вранці 21 березня в населеному пункті Малинівка Пологівського району окупанти розстріляли з автоматичної зброї два легкові автомобілі з місцевими жителями, які рухалися гуманітарним коридором.

У результаті розстрілу автомобілів двох дітей, трьох жінок та чоловіка поранено.

Дітей госпіталізовано до Запорізької обласної лікарні.

Також у Запорізькій обласній військовій адміністрації наголосили, що подібні розстріли окупантами біженців набувають систематичного характеру. Військовослужбовці Російської Федерації на блокпостах спочатку нібито пропускають цивільні автомобілі, які виїжджають із зон обстрілу. Однак потім стріляють в автомобілі, незважаючи на те, що в них знаходяться маленькі діти.

"У результаті позавчора крім дорослих було поранено шестеро дітей, учора четверо дітей, сьогодні ще четверо малолітніх. Усі поранення важкі та максимально критичні, багато ампутацій кінцівок", - наголошується в повідомленні ОВА.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА