07:12 22.03.2022

"Інвестохіллс" передає кошти на евакуацію людей з Маріуполя та на допомогу військовим

2 хв читати
"Інвестохіллс" передає кошти на евакуацію людей з Маріуполя та на допомогу військовим

Інвестиційний фонд "Інвестохіллс" спрямовує кошти на допомогу для евакуації людей з Маріуполя та військових структур у зонах активних бойових дій.

За інформацією компанії, засновник та керівний партнер групи компаній "Інвестохіллс" Андрій Волков виділив 150 тис. грн на забезпечення евакуації кількох сімей, зокрема й співробітників групи з обложеного російськими військами Маріуполя.

"Сім'ї не виходили на зв'язок понад двох тижнів. Але, за підсумком, їм вдалося вирватися з міста. Наразі дорослі та шестеро дітей, двоє з яких страждають на аутизм, перебувають у безпечному місці. Компанія шукає можливості евакуювати їх за кордон для отримання відповідного лікування та турботи", - констатується у повідомленні в понеділок.

Також зазначається, що Волков передав 75 тис. грн. власних коштів волонтеру Павлу Нарожному на підтримку Сумської артилерії.

Крім того, акціонери та співробітники групи компаній "Інвестохіллс" продовжують підтримувати ЗСУ, ТРО та цивільних громадян у зонах активних бойових дій. Так, за останній тиждень вони закупили та передали матеріальну допомогу ГУР МО України на суму близько 200 тис. грн. Зокрема, було закуплено 10 планшетів на суму 70 тис. грн, 100 одиниць карематів Optima light на 33 тис. грн; а також пральна машина, 40 розкладачок та інше.

Також "Інвестохіллс" сплатив поставку спорядження для ЗСУ з Голландії у розмірі EUR10 тис. Українські військові отримали берці, шапки, ліхтарі та інші необхідні їм речі. Крім того, "Інвестохіллс" надав транспорт компанії у розпорядження поліції для евакуації біженців та постраждалих громадян.

Раніше "Інвестохіллс" виділив кошти на закупівлю медикаментів для ЗСУ та доставку їх із Молдови, а 580 тис. грн було направлено на закупівлю медикаментів у Молдові надійшло від акціонера групи компаній "Інвестохіллс" Михайла Бакуненка та 150 тис. грн від сім'ї директора ФК "Інвестохіллс Веста" Євгенії Стрижко.

ТОВ "ФК "Інвестохіллс Веста" створено у 2017 році. Згідно з інформацією на сайті компанії, надає послуги у сфері інвестиційного банкінгу, фінансування та трейдингу.

Засновниками компанії зі статутним капіталом 7 млн грн зазначені ТОВ "Інвестохіллс Партнерс Україна" (99%) та громадянин України Андрій Волков (1%). Бенефіціаром товариства вказано Константіноса Антоніоу (Кіпр).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА