07:44 22.03.2022

Благодійний фонд "Відродження регіону" Пінчука в Дніпрі зібрав і направив на медичні потреби та допомогу військовим 6 млн грн

2 хв читати
Благодійний фонд "Відродження регіону" Пінчука в Дніпрі зібрав і направив на медичні потреби та допомогу військовим 6 млн грн

Благодійний фонд "Відродження регіону" бізнесмена Віктора Пінчука зібрав і направив на медичні потреби та допомогу військовим 6 млн грн.

Згідно з інформацією на сайті Фонду, зокрема, 18 березня було витрачено 53,364 тис. грн.

Зокрема 10,824 тис. грн. витрачено на ліки та медичні витратні матеріали для військової частини та міських лікарень, які допомагають пораненим; 27 тис. грн витрачено на 10 ліжок-розкладачок для бомбосховищ у міських лікарнях, де поранені бійці переховуються під час тривоги; 15,540 тис. грн витрачено на 70 пожежних лопат (совкових і штикових) для військової частини.

При цьому уточнюється, що з 27 лютого до 18 березня включно на рахунок фонду надійшло 5 млн 914,360 тис. грн.

"Наша місія – допомогти українським військовим, територіальній обороні, лікарям та волонтерам у захисті Дніпропетровської області. Наша мета – об'єднати зусилля соціально відповідального бізнесу та громадян Дніпропетровської області у боротьбі з російською агресією у цей тяжкий для країни час. Об'єднуємося для захисту України", - йдеться на сайті Фонду.

Фонд закликає приєднуватись до його діяльності. Фонд об'єднує зусилля бізнесу та громадян, збирає все необхідне для військових, бригад територіальної оборони та волонтерських організацій Дніпропетровської області.

"Ми постійно на зв'язку з військово-цивільною адміністрацією Дніпропетровської області. Фонд акумулює потреби та закуповує все необхідне", - наголошується в інформації. І додається, що до участі у Фонді у 2022 році приєдналися 13 компаній, 62 фізичні особи. Загалом з 2020 року до співпраці з Фондом приєдналися 164 компанії, 92 фізичні особи.

Раніше повідомлялося, що Українська промислова компанія "Інтерпайп" спільно з Фондом Віктора Пінчука закуповують засоби індивідуального захисту для військових та сил територіальної оборони відповідно до першочергових потреб Міністерства оборони України, також ведеться пошук постачальників захисних бронежилетів для екіпірування підрозділів тероборони.

Благодійний фонд "Відродження регіону" збирає кошти не на боротьбу з COVID-19, на потреби ЗСУ, підрозділи тероборони, допомогу пораненим.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб та залізничних коліс. Продукція компанії постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2021 році "Інтерпайп" реалізував 602 тис. тонн трубної продукції та 174 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. працівників.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Інтерпайп Втормет" та електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь" .

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук та члени його родини.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА