17:02 22.03.2022

СБУ на основі документів полонених створила узагальнений портрет окупанта: шкільна освіта та літр горілки у раціоні харчування

1 хв читати
СБУ на основі документів полонених створила узагальнений портрет окупанта: шкільна освіта та літр горілки у раціоні харчування

Дані службових документів полонених російських окупантів, які перебувають у розпорядженні СБУ, свідчать про те, що середньостатистичний російський загарбник має шкільну освіту, обов'язковим елементом у раціоні його харчування є літр горілки, а портянки видаються раз на три місяці.

"Хочете розуміти узагальнений портрет рядового російського загарбника? Він зазвичай має лише шкільну освіту, ходить в одних портянках три місяці поспіль, а обов'язковий елемент його "раціону харчування" - один літр горілки", - йдеться у повідомленні української спецслужби у телеграм-каналі відомства.

У СБУ наголошують, що це не жарт і не перебільшення, оскільки саме такі дані містяться у службових документах полонених російських загарбників, які перебувають у розпорядженні СБУ.

На відео, оприлюдненому СБУ, продемонстровано документи - ведення офіцерами російської армії соціально-психологічного портрета особового складу.

У цих документах, зокрема, зазначено графу соціального походження військового з архаїчною градацією на "робітників, селян, інтелігенцію тощо".

У нормах харчування особового складу російської армії значиться "горілка 1 л" та "медовуха".

Також російські військові, згідно з наведеними СБУ документами, інструктуються про те, що антифриз є отрутою, про що свідчать підписи.

Додаткові матеріали російських командирів також мають перелік "днів воїнської слави", які не існують насправді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА