12:42 23.03.2022

Міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine - #StopWar відбудеться 27 березня - Мінкультури

2 хв читати

Міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine - #StopWar відбудеться 27 березня, повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

"Україна уже протягом місяця бореться проти зухвалої повномасштабної агресії РФ. Усі ці дні українська армія та народ мужньо чинили опір та повністю зламали плани ворога. У неділю, 27 березня, о 17:30 за центрально-європейським часом з Варшави (18:30 за Києвом) на базі польського телеканалу TVP розпочнеться міжнародний благодійний концерт-марафон на підтримку України Save Ukraine - #StopWar", - ідеться у повідомленні пресслужби міністерства.

Зазначається, що ключові меседжі проєкту - #StopWarInUkraine, #stoprussia, #NoFlyZoneUA, #CloseTheSky, #StandWithUkraine.

"Україна захищає безпеку усього континенту, беручи на себе удар усього арсеналу російської воєнної машини. Сьогодні цивілізований світ стоїть пліч-о-пліч з Україною. Наші партнери запровадили безпрецедентні санкції проти окупанта та надають Україні фінансову, військову та гуманітарну допомогу. Ця підтримка є внеском у майбутнє всього світу – якщо Росію не зупинити в Україні, то під загрозою можуть опинитися інші європейські держави. Єдність та солідарність світу зараз потрібні як ніколи", - йдеться у повідомленні.

У міністерстві наголошують, що марафон прагне ще більше консолідувати міжнародне співтовариство у його опорі російській експансії.

У межах двогодинного ефіру, який ретранслюватимуть телеканали майже 20 країн Європи та світу, а також стримінгові платформи та соцмережі – музиканти, художники, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть на підтримку України.

Водночас до, під час та після трансляції відбуватиметься збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням Росії на територію України.

В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон "Єдині новини", серед яких мовники 1+1, ICTV, "СТБ", 2+2, "Україна", "Інтер", "Рада", "UA:ПЕРШИЙ", додатково - канали "ТЕТ", "Новий", "М1", "НТН" та "К1", а також платформи "Київстар ТБ", 1+1 video, YouTV, MEGOGO, Oll.tv, Sweet.tv, Volia.

Для глядачів з усього світу трансляція буде доступна на YouTube-каналі 1+1 та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International, ICTV Ukraine, "Інтер+", "Україна 24".

Серед запрошених гостей, які попередньо звертатимуться до багатомільйонної аудиторії, всесвітньо відомі гурти Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, артисти Craig David, переможці "Євробачення" Salvador Sobral та Netta й інші. Також до телемарафону доєднаються українські виконавці, серед яких Даха Браха, Руслана, THE HARDKISS, Jamala, Go_A, MONATIK, Alyona Alyona та інші.

Крім того, з нагоди заходу у багатьох містах світу буде організовано фан-зони для перегляду телемарафону.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА