05:43 24.03.2022

Шмигаль: Ворог планував підкорити українців, а натомість згуртував нас так міцно, як ніколи раніше

1 хв читати
Шмигаль: Ворог планував підкорити українців, а натомість згуртував нас так міцно, як ніколи раніше

У Москві планували окупувати Україну за кілька днів, але вже цілий місяць зазнають втрат. Війна з окупантом згуртувала українців, вони показали себе волелюбним і гордим народом, упевнений прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Місяць боротьби. Місяць опору. Місяць незламності. Ворог планував захопити Україну через кілька днів, а натомість вже 29-й день зазнає в Україні лише величезних втрат. Ворог планував підкорити українців, а натомість згуртував нас так міцно, як ніколи раніше", – написав він на своїй сторінці у фейсбуку у ніч на четвер.

Шмигаль наголосив, що за місяць українці показали себе волелюбним і гордим народом.

"Цей місяць назавжди змінив нас, змінив нашу державу та весь світ. Ми довели, що у нас немає нічого спільного з російськими варварами, які атакують сусідні держави, руйнують міста та вбивають мирних людей. Усі побачили, що українці це волелюбний, гордий народ, яка є частиною народів об'єднаної Європи", – написав він.

"Кожен із нас сьогодні – коваль нашої перемоги. Цей день усе ближче. І після завершення війни ми збудуємо ще найкращу Україну, гідну пам'яті тих, хто віддав життя за її майбутнє", – упевнений прем'єр-міністр України.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА