06:54 24.03.2022

У зоні проведення ООС за добу здійснено 32 виїзди на ліквідацію наслідків бойових дій і 16 пожеж

2 хв читати
У зоні проведення ООС за добу здійснено 32 виїзди на ліквідацію наслідків бойових дій і 16 пожеж

Минулої доби середи, 23 березня, у зоні проведення ООС здійснено 32 виїзди на ліквідацію наслідків бойових дій та 16 пожеж, відпрацьовано 7 залучень піротехнічних розрахунків та 9 залучень для надання допомоги населенню, евакуйовано 727 людей, повідомляють у штабі ООС.

"За минулу добу підрозділами ДСНС, які входять до угруповання Об'єднаних сил, здійснено 32 виїзди для ліквідації наслідків бойових дій. Ліквідовано 16 пожеж, викликаних російськими обстрілами. Врятовано 3 особи. Виявлено 32 вибухонебезпечні предмети", – сказано на сторінці в фейсбуку в ніч на четвер.

Крім того, відпрацьовано 7 залучень піротехнічних розрахунків, виявлено 32 вибухонебезпечні предмети: у Донецькій області 3 рази у населених пунктах Новоселівка, Петропавлівка, Нью-Йорк. Під час перевірки обстежено територію на площі 1,21 га. За результатами обстеження виявлено; 32 вибухонебезпечні предмети (з них 29 кумулятивно-уламкових бойових елементів, 3 осколкові бойові елементи, 1 артилерійський снаряд калібром122 мм).

У Луганській області 4 рази у населених пунктах Лисичанськ та Привільне. Під час обстеження вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Здійснено 9 залучень для надання допомоги населенню: Донецька обл. - 5 разів. Надано допомогу, розбирання завалів, підвезення 20 тонн води для потреб населення, розвантаження та доставку гуманітарної допомоги (2 т) цивільному населенню. Було врятовано та евакуйовано трьох людей, які потрапили під обстріл.

До Луганської обл. – 4 рази: забезпечено підвезення води до населених пунктів. Лисичанськ, Горське, у загальній кількості 16 м куб.; забезпечено розвантаження гуманітарної допомоги у населеному пункті Сєверодонецьк; проведено евакуацію 2 осіб.

Зафіксовано руйнування цивільної інфраструктури внаслідок обстрілу російськими терористичними військами:

У результаті потужних обстрілів населених пунктів Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Кремінна, Новодружеськ, Воєводівка пошкоджено 31 об'єкт. З них 10 багатоквартирних та 13 приватних житлових будинків, ТОВ "Рубіжанська панчішна манафактура", Рубіжанський професійний електромеханічний ліцей, господарські споруди, гаражі, об'єкти інфраструктури.

"23 березня 2022 року проведено евакуацію населення: Донецька область - 77 осіб (Новгородівка, Авдіївка, Очеретяне); Луганська обл. - 650 осіб (Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінна). Загалом у період з 24 лютого 2022 року евакуйовано із населених пунктів Луганської області близько 13 533 осіб та із населених пунктів Донецької області близько 5 628 осіб", - зазначили у штабі ООС.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА