05:40 24.03.2022

Це війна за незалежність, і ми зобов'язані перемогти

2 хв читати
Це війна за незалежність, і ми зобов'язані перемогти

Президент України Володимир Зеленський заявив, що нинішня війна є війною за незалежність, у якій українці мають перемогти.

"Уже місяць минув. Ми витримали у шість разів довше, ніж планував ворог. Ніж російське командування доповідало російському президенту. Вони були впевнені, що Україна – це не держава. Вони були впевнені, що ми не народ. Вони обманули самі себе. Але нам нема до них справи. Це їхнє державне самогубство", - сказав він у відеозверненні в ніч проти 24 березня. Цього дня виповнюється місяць із дня російського вторгнення в Україну.

"А ми лише захищаємо своє життя, свою свободу, нашу власну державу. Наших дітей. А значить – наше майбутнє. Це війна за незалежність. І ми зобов'язані перемогти", – сказав Зеленський.

Він пообіцяв відбудувати "кожне місто, яке героїчно чинить спротив".

"За кожний злочин ми притягнемо окупантів до відповідальності. Житомир і Суми, Київ і Чернігів, Харків і Маріуполь, Волноваха і Миколаїв, Охтирка і Гостомель, Херсон і Одеса, Ізюм і Донецьк, і Луганськ, і Чорнобаївка...", – сказав Зеленський.

"Усі наші люди будуть жити у вільній Україні. Після нашої перемоги. Яка настане тим швидше, чим більше ми будемо всі в єдності. У єдності! На полі бою і на політичних посадах, на мітингах, на самітах, у роботі та у спілкуванні з людьми. Усіма своїми діями ми маємо спонукати Росію шукати мир. Усіма своїми діями ми маємо наближати перемогу свободи", - заявив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА