22:15 31.03.2022

ЗС України звільнили с.Вишеград у Київській області – заступник міністра оборони Маляр

1 хв читати
ЗС України звільнили с.Вишеград у Київській області – заступник міністра оборони Маляр

Збройні сили України у четвер звільнили с.Вишеград (Київська обл.) від російських окупантів, повідомила заступник міністра оборони України Анна Маляр.

В ефірі національного телемарафону Маляр розповіла, що раніше поширена інформація про нібито звільнення від російських загарбників м. Вишгород у Київській області не відповідає дійсності, оскільки зазначене місто не було захоплене окупантами.

При цьому, відповідаючи на запитання ведучого, заступник міністра оборони уточнила, що окупантів вдалося вибити з села Вишеград Бучанського району.

"Так буває, оскільки у нас дуже багато зараз інформації. Бойові дії ведуться практично по всій країні. І якщо свого часу ми зосереджувалися на Донецькій та Луганській областях, і вся країна знала населені пункти (у зазначених областях – ІФ), було все просто і очевидно. Зараз справді складно. Обмовки трапляються і бувають помилки образливі. Але якщо вони є, то важливо їх виправити", - підсумувала Маляр.

Раніше заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич заявив, що українській армії вдалося відновити контроль над Вишгородом. "Вишгород уже наш, під контролем. Найближчим часом, як я вже сказав, ми матимемо дуже хороші новини", - сказав він під час брифінгу в четвер.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА